Suzhou Sanical zaštitni proizvod Manufacturing co (SSP) osnovana u godini 2010, nalazi se u Suzhou grad, Yangchenghu grad koje je prilično bogato dlakave rakovi. Naša tvrtka je specijalizirana za proizvodnju profesionalne respiratorne zaštitne proizvode.

SSP je osposobljen s određene certifikate za proizvodnju profesionalnih zaštitnu masku. Mi smo jedna od nekoliko proizvođača koji je dobio certifikate NIOSH N95. I sa certifikati CE, mjerilo, LA, QS, PM2.5 ovlašteni pismo i mnoge druge u isto vrijeme.

Tijekom godina ugriz provjeriti Nacionalnog Instituta za sigurnost na radu i Health(NIOSH), opće uprave za nadzor kvalitete, inspekciju i Quarantineof People's Republic of China(AQSIQ), Kina potrošačima Association(CCA), Shanghai Općinski Biro za kvalitetu i TechnicalSupervision(SMBQTS), naših proizvoda izvršiti putem inspekcija. Među CCA je slučajan tržišnog inspektorata Pm2.5 maski u 2015, naša puta masku 8285 osvaja čast samo bračni pet zvjezdica proizvoda u u. Naša posebna zaštitna maska u brand Maškin je poznat po kupcima i osvaja dobru reputaciju, izgradnji imidža visoke kvalitete u umu profesionalne udruge i gosti.

Glavni proizvodi su razne vrste OZO maske i protu-Pm2.5 maske, kao što su oblikovana u obliku šalice visoke filtracijske maske, sklopiva visoke filtracijske maske i mnoge druge serije i različite vrste. Imamo snažne sposobnosti u istraživanje i razvoj proizvoda i tehnologija i uglavnom poduzeti tersapored processingof OEM i ODM. Naša tvrtka je OEM proizvođač neke međunarodne poznatih Marki si stavio ispod zaštitne maske i jedinstveni isporučitelj novi datum domaćih brandova u PM2.5 masku.

SSP-a je uvijek u skladu sa filozofijom poduzeća držati poboljšanje, stvaranje vrijednosti, težnja za izvrsnosti. Smo fokusiranje na pružanje kompletan proizvod serije, kvalificirane proizvode i competitiveprice ponuditi bolju uslugu za naše klijente.