Maska za odrasle NIOSH N95 može zaštititi dijete djeca treba posvećena NIOSH maska N95


Nedavno, fond za djecu Ujedinjenih naroda objavio najnovije izvješće, u svijetu 300 milijuna djece izložene 6 puta standardni zagađenja u zraku svjetske zdravstvene organizacije, Prosječan dolje svaki 7 djece, nije pretrpio ozbiljne zraka. Haze je mnogo više štetne za djecu od odraslih, a zagađenje zraka je glavni uzrok smrti u svijetu godišnje oko 600.000 djece do pet godina starosti. Poznato je da sumaglica dana nositi masku NIOSH N95, ali pravo nositi NIOSH N95 maske djeca su manje od pola, a na tržištu je teško kupiti odgovarajuće djece NIOSH maska N95. Stručnjaci istakao da jer relevantni nacionalni standard, djeca mogu samo nositi pamuk NIOSH maska N95 ili odraslih malu publiku za odrasle NIOSH maska N95. Ali bivši može spriječiti PM2.5, ali isto tako može uzgajati bakterije; potonji ne samo nosi neugodno, ali isto tako često jer model je prevelik i "curenja", osnovni igrati manje uloge filtracije. Stručnjaci preporučuju NIOSH N95 maska s visoka prionjivost, respiratorni impedancije i visoke filterability je prvi izbor za dječje sumaglica NIOSH maska N95. Nacionalni odjeli trebaju razviti standard i specifikaciju dječje NIOSH N95 maske što prije moguće, obratite pozornost na dječje izvantjelesna funkcija, aktivno razvija istinski pogodan za djecu koristiti proizvode za zaštitu dišnih organa, za njegovo zdravlje se zadnja linija obrane.
Nedavno, fond za djecu Ujedinjenih naroda objavio najnovije izvješće, opasnosti zagađenja zraka na milijune djece širom svijeta, rezultira njihova tjelesna i Psihička oštećenja. Gotovo tri mjeseca, Beijing, Tianjin, Hebei regija na sjeveroistoku su i česte sumaglica udario. Roditelji moraju kupiti djeca NIOSH N95 maska, nadajući se da njegovo zdravlje se zadnja linija obrane. Mnogi ljudi ispitivali, relevantnih odjela ne uvesti djecu NIOSH maska N95 standarda, takozvani djece NIOSH N95 masku stvarno mrze to? Što je efekt?
300 milijuna djece širom svijeta disati prljav zrak, zagađenja zraka povrijediti dijete
Nedavno, UNICEF izvješće Prikazuje 300 milijuna djece diljem svijeta izloženi šest puta svjetske zdravstvene organizacije (WHO) standardni zagađeni zrak, i jedno od sedam djece ozbiljno izložena teškim onečišćenja zraka, što može dovesti do oštećenja.
"Zagađenje zraka je glavni uzrok smrti oko 600.000 djece do pet godina starosti širom svijeta, ozbiljno utječu na budućnost djece," rekao je Anthony Lakersa, izvršni direktor fond za djecu Ujedinjenih naroda. Jer dječja pluća, mozak i imunološki sustav su u razvojnim fazama, dišne puteve je više osjetljiv na atmosferske zagađivače i zagađivača može prodrijeti kroz krvno - moždanu barijeru i uzrokovati trajno oštećenje mozga.
Kina Medical University zrakoplovstva opća bolnica pedijatrijske direktor, zamjenik glavnog liječnika Guo Su mei rekao je haze djeteta uzrokovana šteta mnogo veća od odraslih: prvo dijete gotovo da Nema nosa, obrambenog kapaciteta je slaba, manje zaštite od odrasli; Drugo, visinom djeteta niske, iz zemlje blizu, lakše na terenu Udisanje zagađivača u plućima; treće dijete brže od odraslih, disanje jedinice vremena udahnuti više onečišćujućih tvari; četvero djece dišni sustav je zreo, sluznice razvoj nije u potpunosti, cilija rijedak, nije pogodno za prašinu, bakterije, sluz klirens i pražnjenje; Peto, Djetetov imuni globulin lučenje nego odrasli manje, lokalne obrane polutanata je siromašan.
Utjecaj onečišćenja zraka na djecu je doživotno život koji uključuje sve aspekte fizičkog i mentalnog zdravlja. Kao što su kognitivne sposobnosti, reproduktivnog zdravlja i sl., utjecati na kampusu, medicinske troškove i druge društveno-gospodarske razine, smanjiti sreću djece i njihovih roditelja i tako dalje.
NIOSH maska N95 neugodno djeca ne vole, roditelji mogu kupiti pravu djecu NIOSH maska N95
Magla magla dana nositi NIOSH N95 maske, svi znamo, ali sam primijetio da je strana NIOSH N95 maskom ne manje od polovice djece.
Guo Su Mei istakao da djeca ne žele nositi NIOSH N95 masku iz tri razloga: prvo, NIOSH N95 lice sa slojevima, kako bi se spriječilo sitnih čestica u vrlo fine, loše ventilacije, dijete osjeća potlačenih, disanju; Lice, redovite anti-magla NIOSH N95 maska je često koriste vrlo uske gume, ili sa pozadine glave ostati, ili visio na ušima, Učinit će dijete vrlo neugodno; Treće, nos i usta disanje će izbiti na vidjelo vodene pare, NIOSH N95 maska mokra, lice će biti pokrivena vrlo neugodno.
I neka roditelji brinuti o tržištu je teško kupiti odgovarajuće djece NIOSH maska N95. Autor u Pekingu Central Business District blizu istraživanje osam ljekarne i praktičnost prodavaonice, od čega tri djeca prodaje NIOSH maska N95. Prodavač je rekao ovaj NIOSH N95 masku od višeslojne pamuka, može biti učinkovit sumaglica, ali također ponoviti čišćenje. NIOSH maska N95 pakiranje glasi "aktivnim ugljenom" "mogu zaštititi PM2.5" i drugim riječima. U tom pogledu, Kina Tekstilna poslovne udruge sigurnosti i zdravstvene zaštite proizvoda generalni sekretar komiteta Chen Haida rekao, lica NIOSH N95 masku možete filtrirati samo neke od prašine i bakterija, aktivni ugljen samo na ulogu izolirani miris, mogu neće zaštititi PM2.5.