Kup N95 maska za korištenje mjere u obliku

Kup u obliku N95 masku koristiti mjere opreza
U obliku šalice maska N95 nositi metoda
Kup u obliku maska N95 struktura je jednostavna, ali korištenje je jednostavno. Odaberite odgovarajuću i prikladnu masku je samo prvi korak u zaštiti, kako bi se zaštitili pravi posao, mora se koristiti ispravno, ne samo u skladu s uputama da nose, kako bi se osiguralo da svaki put nosi pravilan položaj (ne curi), moraju također prašina Adhere nositi, pravovremeno otkrivanje tragova propadanja maska, pravovremena zamjena. Koncentraciju prašine razne prašine okoliš je drugačiji, svaka osoba upotreba različitih vremena, svih vrsta u obliku šalice N95 maska za prašinu kapaciteta je drugačiji i korištenje različitih održavanje metoda, što će utjecati na život maske, pa nikako da objedinjavanje određenih zamjena vremena. Kada bilo koji dio u obliku šalice maska N95 je oštećen, slomljen i izgubili (kao što su nos isječak, nos Stezaljka) i vidljivog osjećaja srama povećao respiratorni otpor, cijelu masku treba baciti.
Bez obzira na anti-virus ili prašine, filtar dijelove se ne treba prati, inače će oštetiti filtar. Ako se osjećate ugodno u upotrebi drugih harmonije, kao što su traka za kosu je preusko, otpor je previsoka, ne dozvoljavaju neovlaštenih promjena traka za kosu dužine, ili labav nos isječak, i sl., treba uzeti u obzir odabir ugodnije maske ili druge vrste disanje aparatura, ne samo za korisnika, ali također treba imati određeni stupanj udobnosti i trajnosti, performansi u respiratorni otpor povećao relativno sporo (kapacitet za prašinu), maska svjetiljka, traka za kosu nije lako izgubiti, maska nije lako kolaps, nos isječak ili traku fiksni, izbor mirisa i iritaciju kože, itd., što je obično samo one dugoročno korištenje radnika u obliku šalice N95 maska ste najiskusniji i većina ima pravo govoriti.
Kup u obliku N95 masku koristite pogreške
Najveći nesporazum: gaza maske kad Kup u obliku N95 masku koristiti. Još 2000., na bivše državne ekonomske i trgovinu u zemlji ekonomske i trgovinu sigurnost [2000] u jasne odredbe gaze masku ne smije se koristiti kao Kup u obliku N95 maska, ali još uvijek često ćete vidjeti ovaj pogrešan izbor. U posljednjih nekoliko godina, u našoj zemlji u standarde zaštite, testiranje tehnologija i Proizvodnih tehnologija napredak, kao i opće svijesti socijalne zaštite je bio jasno u zemlji, korištenje profesionalne zaštite tehnologije, Prepoznati neučinkovitost gazom. U periodu 2003 SARS-a, zbog krivo navođenje zdravstvenih radnika koristiti gaze masku zaštitu, rezultira velikom broju zdravstvenih radnika zbog nepravilna zaštita infekcijom, skupo, duboke pouke. Sada, iako od standarda, propisa gaza maske su uvjerljivi, ali dugoročno korištenje gaza maske, ali njegovati puno loše zaštite koncept, kao što su veći naglasak na jeftini, treba biti znoj, trebali bi moći oprati i dah i druge pogodnosti" ", ali obratite pozornost na zatvaranje seks, učinkovito filtriranje i ostali zaštitni efekt bi trebao biti.
Najčešće pogreške: U usporedbi sa gumenim prašina dokaz polu-obrazina, u obliku šalice N95 maska s niskim zaštitni učinak, loše adhezije, mnogi ljudi osjećaju gumeni materijal je fleksibilniji, tako ovaj lakši i blizu tvoje lice. U stvari, utjecaj blizu efekt nije samo elastičnost materijala, ali i u dizajnu maska, maska glavu izbor odrediti stezanje, stretchability, i maska težine i traka za kosu podudaranja, koje utječu na blizu efekat na mnoge godina, u inozemstvu je prošao veliki broj poljskim pokusima istražiti dvije vrste maski u praktičnoj Primjeni zaštitnog učinka, studije su pokazale da Kup u obliku N95 maska i gumene masku pola istu razinu zaštite, koja Uglavnom se odnosi na guste Fit. Stoga, stranih i domaćih standarda (GB / T18664-2002), ove dvije vrste maska Navedena zaštitnim faktorom 10, odnosi se na koncentracije čestica ne prelazi 10 puta ovlaštenik standarde okoliša.
Trend razvoja i Kup u obliku N95 maska
U usporedbi s gumena maska, glavna prednost u obliku šalice maska N95 je udobnost, uz svjetlo, visoka ventilacije uzrokovane niskim otporom za "održavanje" je još jedan očigledan "praktičnost". Bilo gumene maske moraju biti čisti, održava, zamijenio i održava nakon korištenja, dok Cup u obliku N95 maska nije potrebna. Zamislite da prije mnogo godina smo koristili maramice skoro svaki dan, a sada smo gotovo sve koristiti papirnate ručnike, važan čimbenik je "održavanje" donijeti korist. Naravno, održavanje maske ako zamjena svaki dan, vezana za povećanje troškova korištenja. U mnogim slučajevima, upotreba gumene maske zamijeniti filtar komponenti u odnosu na neke ekonomije, pa izbor Kina je prašina respiratora, osnovnog ili gumene maske, ali vjerujem da budućnost će izabrati korištenje održavanje maske.