Maske zdravog razuma

NIOSH je podijeljena u tri serije po lipofilnost materijala: N (zaštita ne masnu suspendirane čestice); R (zaštita ne masnu suspendirane čestice i znoj suspendiranih čestica, 8 sati rok); P (zaštita ne masnu suspendirane čestice i znoj suspendiranih čestica, bez vremenskog ograničenja).

2, prema filtracije svake serije materijala se dijele na 95 (95%), 99 (99%), 100 (99,97%) tri. Kao rezultat toga, ukupno devet vrsta maski. Kao što su je zajednički N95, N99 i tako dalje.

3, jer zrak u mikrobnom čestice su čestice ne masnu, tako možemo spriječiti svakodnevno prašine i bakterija ili protu--virus protiv virusa gripe maske može biti korišten N klasa. N95 tip maska koja znači energetsku učinkovitost 95% filter, N99 filtar energetske učinkovitosti od 99%.

4, tip maska N-klasna struktura se sastoji od tri sloja: najviše obloge sloj poliestera akupunktura tkanine, srednji sloj je dignut rastopiti filter, najudaljeniji sloj je uglavnom PP spunbonded platno i neki također dodati sloj aktivnim ugljenom.

5. maska u svakodnevnu uporabu, može se podijeliti na aktivnim ugljenom maske i klima filter maske. Aktivnim ugljenom zbog svojih karakteristika su nepravilne strukture, a materijal se sastoji od male saće, glavni korištenje njegova adsorpcija funkciju filtriranja nečistoća prašine. Filter maske je najkorišteniji u svakodnevno, materijal je uglavnom pamuk, netkane teksture. 3 Juana, 5 Juana maske općenito loše filtriranje, možete postići učinkovitu zaštitu u izboru, moramo pogledati materijalni sastav i jednostavan opis, kao što vidi broj slojeva i filtrirati energetske učinkovitosti. Korištenje maske ne treba dugoročno trošenje, korištenje 2-3 sata treba biti zamijenjeni, pravovremeno čišćenje i Dezinfekcija za Sprečavanje prašine na masku nakon filtera, uzgoj bakterija, sline sekundarnog zagađenja.