NIOSH stvara Aplikacija za mjerenje izloženosti buke na radnom mjestu

Ova priča je obnovljeno to uključiti podatke iz NIOSH zašto mobilna Aplikacija nije dostupna za Android uređaje.

Washington – NIOSH razvio jerazine zvuka mjerač mobilnih aplikacijadizajniran da Mjeri izloženost buci na radnom mjestu.

Aplikacija,dostupna za Apple uređaje, nudi buku izlaganja mjerenja koja su od važnosti"za mjerenje odgovarajuće profesionalne buke," NIOSH navodi u na17 siječnja blogu. NIOSH je u suradnji s drugim agencijama za razvoj Android verzija, ali agencija je izjavio da to izvrši provjeru aplikacija samo na odabrane uređaje zbog velikog broja dostupnih Android uređaja i modela. Projekt će početi kada financiranje postane dostupna.

App opskrbljuje trenutačan zvučne razine u A-ocjenjena, težinski faktor C ili težinski faktor Z decibela, kao i parametri namjerava pomoći s spuštanje na radu buke-induced nagluhost. Korisnici možete spremiti i zajednički koristiti mjerne podatke i opće informacije o buke i Sprječavanje gubitka sluha.

NIOSH preporučuje korištenje app sa vanjski mikrofon i akustički kalibrator za bolju točnost. Aplikacija nije namijenjen da se koristi za pridržavanje ili kao zamjena za profesionalne razine zvuka mjerač ili buka dozimetar, agencija upozorava.

U 2014, NIOSH istraživači su ispitali gotovo 200 zvučna mjerenja aplikacije. Našli su najviše dostupne aplikacije su dizajnirani za slučajan korisnik i nemaju preciznost i funkcionalnost za mjerenje buke na radu, prema blogu.