Tako sposobnost kako bi se osiguralo da N95 klase prikriti ima visok zaštitni učinak

tako sposobnost kako bi se osiguralo da N95 klase prikriti ima visok zaštitni učinak
Imati bolji power PC filter je temelj osiguranja maska N95 ima zaštitni učinak. N95 klase maska i lice adhezije nije dobro, će biti praznine i jaz otpor zraka je mnogo manja od filtera, prema mehanici fluida možemo vidjeti, jer protok zraka imat će prednost od protok mali otpor kroz mjesto , tako da bez obzira na masku a efekt filtera koliko dobar, maska N95 razred zaštitnog učinka neće biti visoka. Stoga, prah klasa maska N95 adhezije je osigurati N95 klase masku sa važan zaštitni efekt maske. N95 razreda masku se obično koristi s je ukupno Propuštanje stopa [6] što ukazuje na to, pod vlašću laboratorijski provjeriti uvjete, predmet je udahnuti iz sve maske koje sadrže filtera za maske u masku i omjer koncentracija mimetički udisanjem u zraku, niže ukupno Propuštanje stopa, veća adhezije. Tako klase maska N95 na bolje, na zahtjev maska N95 klasa funkcija ventilacije je bolje, pa sposobnost da zaštiti zrak kroz masku za upoznavanje ljudi diše potrebama. Naprotiv, bliže adhezije, prozračnosti od N95 masku nije potrebno tražiti. I disanje funkcija N95 klase maska, u određenoj Mjeri na zahtjev N95 klase maska sa dobrim prijanjanjem, Dakle sposobnost kako bi se osiguralo da klasa maska N95 ima visok zaštitni učinak.
N95 klase maska je najvažnija kvaliteta zaštitni učinak štetnih tvari, kvaliteta glavne izvedbe štetnih tvari u filtar moć i stupanj bliskog kontakta s licem i nositi udobnost. Iz klase maska N95 propusnost i filtar snagu i adhezija na međusobno moći zaključiti da njegova probojnost će utjecati zaštitne performanse masku u određenoj Mjeri, to utječe na njenu kvalitetu. Maske nosi utjehu uglavnom za respiratorni otpor je malen, težina treba biti svjetlo, ne stimulira kožu, nositi i tako dalje, ovisno o permeabilnosti materijal tkanina ili funkcija ventilacije maska N95. Ako je funkcija ventilacije bolje kada udobnosti razini maska N95 je visoka i filtar moć i adhezije također će zahtijevati kvalitetnije kako bi zaštitili svoje kvalitete. Naprotiv, kada funkciju ventilacija je loša, kako bi osigurali zaštitni učinak maska N95, utjehu će se smanjiti, odnosno lošeg kvaliteta. Dakle, prozračnosti od N95 maska direktno utječe na udobnost N95 maska, indirektno utječu na filtar moć i adhezije, i utjecati na kvalitet maska N95.
Disanje funkcija je karakteristika maska N95, što ovisi prvenstveno o izgradnji i kombinacija tkanina podataka. U isto vrijeme disanje performanse i utjecati na udobnost maska, filter energije i adhezije, a time utječu kvaliteta maska N95. Stoga je osnivanje više za N95 klase maska disanje testiranja standarde rada, pridonosi poboljšanju standardnog sistema Kina N95 maska za zaštitu redoslijeda Kina N95 maske trgovačkih centara, i tako osigurati zdravlje Kina N95 maska korisnici.
U kupnju N95 klase maska, Chen Haida predložio: 1. dječja srca i plućne funkcije je još uvijek u razvoju, kupi maska N95 klasa treba obratiti pozornost da biste pregledali vrijednost disanja impedancija, odaberite nisku vrijednost, kako bi se spriječilo djece zbog loše disanje i dovesti do nedostatka rizik koncentraciju kisika u krvi. Općenito, obični meltblown netkani N95 klase maska s dišnih impedancija do 120 ~ 250 Pa; Nova nano filma N95 maska disanje impedancija od samo 60 do 70 Pa, u odnosu na bolju ventilaciju.
2.N95 klase maska dizajn treba biti razumno, u linija sa strukturom prostora lice djeteta, tako N95 klase masku s djecom dovoljno da stane lice, kako bi se postigla bolja zaštita.
3. djeca živahna, N95 maska ne bi trebali imati plastični ili metalni nos tlaka, kako ne bi uzrokovati štetu.