Korištenje i klasifikacija klasa maska N95Korištenje i klasifikacija klasa maska N95

Klasa maska N95 koristi masku na lice i zaštititi lice i vrat od letenja metalnih otpadaka, mrlja od štetnih plinova, rastaljenog metala i visoka temperatura otapala. N95 klase maske su Podijeljeni u protu-napad N95 klase maske, zračenja dokaz avione, tekući prskanje protiv kemijskog N95 klase maske, dim i plinske maske i maske klase N95 toplinske izolacije.

Protu-napad N95 klase maska služi za auto, glodanje, blanjanje, Brušenje i bušenje. Lice uho sastoji od prozirnog plexiglassa, plastike ili metala mreža, koji može spriječiti metalne krhotine, pješčenjaka i druge čestice velike brzine prašine protiv lica.

Zračenje N95 klase maska je pogodna za sve vrste zavarivačkih radova. N95 klase maska se sastoji od guste Čelične odbor, koji je tvrd i lagan, uz dobru izolaciju i odličan otpor na toplinu. Klasa maska N95 ima promatranja rupe u maski i maska je umetnuta masku. Radi olakšavanja operacija, N95 razini ima dvije vrste glavu nositi i ručni tipa, a postoje dvije vrste promatranja rupe.

Anti-kemijski senzaciju maska N95 klasa se uglavnom koristi kako bi se spriječilo kiselinu i druge tekućine od štetnih lice, većina od kojih su izrađene od organskog.

Dimni plin površinska sila primijenjena na plin manje zadatke, kao što su asfalt dim Prevencija razreda N95 klase maska, od umjetne kože kaciga štit, s organski stakla promatranja rupa i može zamijeniti filter materijal za filtriranje usta se može spriječiti deset dotakne bacanje prašine produkciji lica dermatitisa i upale grla.

Toplinski štit je pogodan za vatru, metalurgija, staklo, keramiku i toplinske obrade. Izolacijski poklopac se sastoji od aluminijske folije izolacija tkanina i stakla kaciga, što je dobro za razmišljanje isijavajuću toplinu, mekana i otporna na starenje.

N95 klase masku, koja se obično koristi u klasi maska N95, ima o (1) željezo gaza, (2) izrađene od organskog ili prekriven azbesta papir (3) obložena s aluminijske folije, itd. Rezultati izvedbe i učinak svih vrsta N95 klase maske su kako slijedi:

(1) željezo gaze maska N95 klase. Efekt je da se neke topline iz zraka i topline u zraku. Jedan i dva sloja. Jednoslojni žicu klase maska N95 ima najlakši težine i najmanje skupo, ali izolacija učinak može smanjiti od 2,7 do 2 / cm, a temperatura kože ne jenjava nakon što je nosio. Toplinska izolacija dvostruki sloj djeluje bolje i intenzitet lokalne zračenja topline može se smanjiti od 2.8 do 0,4 cm/cm. Lutajući maska N95 klase je najbolje koristiti za nikal ili krom oplata, ili za korištenje pin, poboljšati odraz i spriječiti topline i za Sprečavanje hrđe i spriječiti pogled.

(2) organskog sustava ili maska N95 klase azbesta tkanine obložene papira. Organski samom staklu je gotovo je crno tijelo zračenje koeficijent od 0,93 ili tako, Dakle, kada susret topline zračenja, unutarnje Površinske temperature porastu brzo, kada kartica u 2,45 2,45 / cm / 2 bodovi kada zračenje intenzitet mjerenja, unutar površine Temperatura može biti kao visok kao 77.3 ℃, Napa nakon zračenja intenzitet 0,7 KARTICE/cm 2 / bodova, Radnička subjektivni odraz sna prevruće. Od N95 klase maske izrađene od azbesta ukrasni papir, je također velika zbog azbesta zračenja koeficijent. Međutim, zbog niske topline prijenosne karakteristike azbest, efekt je bolji nego kod organskih stakla.

(3) azbesta papier-N95 klase maska obložena s aluminijske folije. Jer koeficijent zračenja je niska, je 0,05, efekt je bolji, intenzitet topline zračenja topline je 0.05 i unutarnje Površinske temperature je blizu temperature zraka. I zbog unutarnje površine azbesta krpom, ne kao čisti Aluminij, blizak kontakt će biti cauterious, dostojan promociju aplikacije, njezina jedina mana je vizija je malen. Ljepila između aluminijske folije i azbesta krpe nije potrebno koristiti akrilnu smolu, čaša za vodu može biti, jer N95 klase maske i zaštitnog odijela su različiti, ne morate zamijesiti razlog. Kako bi se omogućilo N95 klase masku vršiti svoje odlične toplinske zaštite zračenja, je potrebno zadržati aluminijska folija površine svijetle i čiste, u slučaju kontaminacije se povećava i ne uspije koeficijent zračenja.