Što možete učiniti za smanjenje TOP 5 na radnom mjestu ozljede uzroci?Što možete učiniti za smanjenje ozljeda na radnom mjestu?


Pravilno čišćenje je jedan od načina za smanjenje ozljeda odpada. Imajući vaše radno mjesto čisto i uredno je vrlo važna u sprečavanju takve ozljede. Također, koristeći anti-skliznuti premaza na podove ili nosi protuklizna obuća može pomoći smanjiti vodopada. ·

Važno načina da se smanjitjelesne reakcije ozljedeuključuju uklanjanje okolišni čimbenici koji mogu izazvati ozljede. Biti svjesni opasnosti koje mogu uzrokovati ozljede, kao što su nepravilan položaj alata ili nered okolo tvoj Radna stanica. Također, održavanje zdravog načina života uz pravilan fizički uređaj i spriječiti situacije koje imaju nespretan dugotrajno držanje.

U sprečavanjupada na niže razine, uvijek Provjerite da ljestve u besprijekornom stanju a skele je izgrađen i popraviti. To je važno kako bi bili sigurni da ovi alati su inspekciju i održavati redovito. Također, ne zaboravite gdje pravilno pada zaštitu po potrebi.

Neke jednostavnije načine za smanjenje ozljeda uzrokovanih"udario po objekte"uključuju: nositi hardhats kako bi se izbjeglo pada predmeta; Stog materijala pravilno kako bi se spriječilo klizanje, pada ili kolaps; i uvijek nosite odgovarajuće OZO. To uključuje zaštitne naočale, zaštitne naočale i digestori u ime nekoliko. Ne radim ispod dizalice, dizalice ili teških strojeva dok se upravlja. Da izbjegnete udario po incidentima s vozila, radnici trebali nositi pojaseve, temeljitu provjeru vozila i nosite visoko vidljiv odjeću.

Ovo su samo nekoliko primjera što se može smanjiti ove top pet ozljeda na radnom mjestu. Uz pravilnu obuku i svijest, ove brojke će hopefullly pad i manje ljudi će biti ozlijeđeni na poslu.